FILM: 4 rörelseinbjudande hinder mot målen i hemmet

* I betalt samarbete med Abilica *

Anna Lissjanis barnen Abilica Active

Fysiska utmaningar är ju ofta bra för oss.

Hinder. Som triggar oss till att testa gränser och utforska kroppens förmåga att klara något nytt. Som ger ”yay”, får oss att utvecklas och växa som människor när vi besegrar dom. Och eftersom hemmet är platsen där vi är som mest inaktiva tänker jag att vi kan behöva fler fysiska utmaningar även där? Som lockar oss till samma upptäckarglöd som på andra platser.

Många gillar även att tävla mot sig själv och andra, vilket inte behöver vara på blodigt allvar och som också kan öka rörelseglädjen. Här visar jag och barnen några exempel på hur du kan placera ut olika hinder i hemmet, på väg mot dina måldestinationer.

4 rörelseinbjudande hinder mot målen i hemmet

  1. Bygga ihop Abilica HopScotch och hoppa hage mot soffan.
  2. Flygplansrull på GymBall mot iPaden.
  3. Bakåtkullerbyttor på GymMat mot rummet.
  4. Hoppa JumpRope mot datorn.

Tyvärr har vi ingen plats att hänga upp ringar eller sätta upp en ribbstol i lägenheten, två andra produkter ur Abilica Actives sortiment, annars är de också att rekommendera. Något att svinga dig i mot toaletten eller klättra upp och ner i innan du går till sängs? Bara fantasin som stoppar lekfullheten.

Kram! /A

Fler film- och lästips för rörelseglädje i hemmet

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras