Strax med på TV4 och helgen ur mobilen #78

Variation vännen!

Så bra på flera plan i livet. Miljöer, måltider, årstider, fritidssysslor, träningsformer.. du fattar. Förra veckan sprang jag t.ex. inte en enda gång, men gick på spinning och körde roddmaskin som pulsträning istället. Och jag tänker att många av oss behöver det vi tycker är obekvämt, medan andra tvärtom behöver vara snällare. Lyssna mer på kroppen, följa lust och känsla. Jag tillhör sistnämnda och tycker jag varit rätt bra på det den här helgen. På flera sätt..

Strax med på TV4 och helgen ur mobilen #78

  • Ut i vackra natten. Kan inte sluta tjata om hur vackra våra guldlöv är och i mörkret lyser de ännu tydligare. ”Jag borde vara ute mer i natten” skrev jag en kväll. Som morgonmänniska missar jag ju det där, men såg till att ge mig själv ”mer natt i livet” senare under veckan. (P.S. Nästan natt dygnet runt nu för tiden..).
  • Kvällspigga barn (och trött mamma). Ofta standard och tvärtom på morgonen.
  • Rodde en mil i lördags, istället för att styrketräna. Det var länge sen nu, kanske senast i våras, men jag gillar det monotont avkopplande. Inte värst avkopplande för rumpan dock, men gick förvånansvärt bra ändå med tanke på uppehållet.
  • Första julmusten. ”Ta alltid ut lyckan i förskott” brukar jag skriva. Julmust är godare än cola tycket jag, så fint att de finns att förskottsfira med.
  • Hugo snodde mina ny JBL UA Sport Wireless PIVOT. Jag har fått hem produktprov via en PR-byrå, men ibland är barnen snabbare än mig med att testa. Jag har dock utvärderat JBLs lurar tidigare och tycker de sitter bra bakom örat och har grymt ljud. Dessa är även vattentäta, har 9 timmars batteritid och en bra sladd i vävt, följsamt material. Hugo bekräftar att detta stämmer.
  • Vinprovning med Vinsider. Tidningen som företaget jag jobbar på hade en stor provning där jag och kollegorna var med. (O)smart som jag är tog jag lite brun-utan-sol innan och blev svartflammig i ansiktet, haha, men räddade upp looken med min guldskjorta. En riktigt kul kväll jobbarkompisarna, även om jag inte är superförtjust i vin. Eller var. Här hittade jag flera goda sorter, men bäst var bubbel och cider som jag köpte när vi gick vidare. Kontraster som sagt, det här behöver jag också.
  • Sportig söndag. För barnen i alla fall. Alla grabbarna hade fotbollsmatcher och Jonna gymnastik. Själv var jag nöjd med att inte vara bakis och att jag lyckades hålla mig vaken till kl 22, minus en powernap mellan alla aktiviteter och läxläsning.

”På TV-4 då?” Idag ska jag vara med i TV-programmet Malou efter tio och prata om min magoperation för rectus diastas, närmare bestämt kl 10.25. Läkaren Claes Gedda är där för att berätta om hur operationen går till och jag om mina personliga erfarenheter före och efter. ”Känd för mina problem” brukar jag skoja, men jag kan ta den rollen. Nu även i TV, så slå på och titta om du är intresserad.

Hur har din helg varit? Berätta gärna och oavsett önskar jag dig en strålande ny vecka. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras