Get OUT to workOUT – utomhuspass i Stockholm 6 juni

utomhuspass

På tiden för Get OUT to workOUT igen.

Konceptet med utomhuspass som blev startskottet på min och Milla´s  vänskap, våra samarbeten och event. Som vi vidareutvecklat från vårt första event 2014 för vuxna i Humlegården till ett där även barn kan vara med. Betyder därför extra mycket för mig och nu hoppas jag att även DU vill vara med?

Vid våra Frisk & Stark Familj-resor (nästa planerade i Åre 4-7 augusti) har detta blivit ett av våra mest uppskattade pass. Det absolut roligaste jag någonsin instruerat och som representerar Frisk & Stark Familj´s syfte perfekt. Just att samla gemenskap, stolthet och rörelseglädje bland vuxna och barn, samtidigt.

utomhuspass

Men inte bara vid våra event. Vår förhoppning är att du som deltagare ska se möjligheterna att träna tillsammans även efter våra pass, där en lekplats är perfekt att hålla sig omkring. Där behövs ju inga extra redskap och den som vill kan droppa av övningarna för att leka vidare i klätterställningen. Under Get OUT to workOUT har vi dock adderat några redskap för att visa på ytterligare träningsmöjligheter. Och nu är du alltså, med eller utan barn, välkommen att träna med oss här i Stockholm.

Inbjudan till utomhuspass – Get OUT to workOUT

  • VAR: Lekplatsen utanför Gärdesbackens Förskola, Kampementsgatan 18, 115 38 Stockholm. Buss 1 mot Frihamnen, hållplats Gärdesbacken. T-bana Gärdet.
  • NÄR: Lördag 6 juni. Ett pass för familjer/alla åldrar kl 10-11. 
  • HUR: Cirkelträning vid lekplats där vi anpassar övningar så att alla kan vara med. Se exempel här.
  • Mål: Rörelseglädje, men utan närkontakt i Coronatider. Max 30 platser per pass, först till kvarn. För anmälan maila: [email protected]
  • VAD: 150 kr/person med swish vid anmälan. Platsen går att överlåta till någon annan vid förhinder. Barn tränar gratis med vuxen. VARMT VÄLKOMMEN!

get out family

Att få människor att ha roligt och må bra genom rörelse. Göra det till en självklar del av livet, oavsett ålder, gärna tillsammans och utan prestationspress. Där har du syftet med det här passet och nu även att visa på träningsmöjligheterna under Corontapandemin. Hoppas vi ses! ♥/A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras