TRX-pass 2.0 – tufft helkroppsprogram med 8 övningar

TRX-pass

Tycker du träning med TRX verkar mesigt lätt?

Eller vill ha något nytt TRX-pass som är extra utmanande och utvecklande? Då är detta för dig, ett program jag kalla TRX 2.0. Tuff helkroppsträning med 8 övningar som en följetong på ett lite ”lättare” som passar att starta upp med. Flera har efterfrågat mer TRX-pass och här hittar du alltså ett med övningar som ställer höga krav på balans, rörlighet och jämnsidig styrka i stora rörelseomfång. Roligt utmanande? Prova..

TRX-passTRX-pass

TRX-pass 2.0 – tufft helkroppsprogram

  1. TRX forward lunge
  2. TRX single leg squat jump
  3. Enbens höftlyft
  4. Ryggliggande rodd
  5. Stående axelrotation utåt
  6. Djup push-up
  7. Dips
  8. TRX sit-up med rotation

Hur? Välj ut några att komplettera din övriga träning med eller alla för ett helkroppspass. Här ger jag förslag på antal repetitioner och set, men du anpassar som vanligt efter dig, din tid och andra omständigheter.

Varför? Det absolut bästa med en TRX/annan Sling Trainer – att det är så enkelt att ta med sig. Gummiband är kanske ännu smidigare, men TRX ger andra träningsmöjligheter. Du kan jobba med hela kroppen på andra sätt och få fantastiskt bra träning för styrka, explosivitet och balans med extra corekrut i allt.

Foton: Pär Olsson

Lycka till med din TRX-träning! ♥/A

Fler rekommenderade TRX-pass eller med annan Sling Trainer:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras