Träningsprogram med TRX – 8 övningar för hela kroppen

träningsprogram med TRX

DRÖM, eller vad säger du?

Att köra ett träningsprogram med TRX på solvarma klippor vid havet!? Så härligt hade jag det på Snäckö för några år sen och till sommaren ser jag fram emot att hänga upp redskapet på andra platser. Det är ju det absolut bästa med en TRX/annan Sling Trainer – att det är så enkelt att ta med sig. Gummiband är kanske ännu smidigare, men TRX ger andra träningsmöjligheter. Du kan jobba med hela kroppen på andra sätt och få fantastiskt bra träning för styrka, explosivitet och balans med extra corekrut i allt.

Inför Kristi Himmelslånghelgen och sommaren som närmar sig delar jag ett träningsprogram med TRX att spara ner om du vill. 8 övningar för hela kroppen eller om du plockar ut dina favoriter.

träningsprogram med TRXträningsprogram med TRX

Träningsprogram med TRX – 8 övningar för hela kroppen

  1. TRX squat jump
  2. TRX push-up + knäindrag
  3. TRX crossing lunge
  4. TRX low row
  5. TRX hip hinge
  6. TRX deltoid fly
  7. TRX abducted lunge
  8. TRX diagonal runner

Upplägg: Kör förslagsvis 2 övningar i superset med varandra, d.v.s. övning 1 + 2, 3 + 4 o.s.v.

Jag provade själv några av övningarna från programmet igår. Den här suger i låren vill jag lova, samtidigt som man får bra träning för rumpa, core och stabiliserande muskler kring höften. Super inför sommarens löpning.

Kram och lycka till om du testar! /A

Fler träningsprogram med TRX eller annan Sling Trainer:

2 kommentarer
  1. Bra tips! Nu har jag ingen TRX men ändå kul att läsa! Hade garanterat tappat balansen och trillat under övning 7 hahahha 😅

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras