Snabb ceasardressing a´la Frida Lund – enkelt recept

snabb ceasardressing

Älskar du också caesarsallad?

Då kommer du ÄLSKA Frida Lunds recept på snabb ceasardressing av betydligt färre ingredienser än originalet. Bara att riva lite parmesanost, vitklök och röra ihop med majonäs. Typ.

Många frågar hur jag hinner med att träna, jobba, sköta hem, barn och laga mat, men det handlar mest om planering och tidseffektivt koncept. Och passion förstås, utan det skulle jag tänka om. Jag brukar t.ex. laga massor av kycklingfiléer i ugn “när jag ändå håller på” så att jag har till flera luncher och middagar hela veckan.

Och nu har alltså Frida skänkt mig ännu ett vinnande recept i form av snabb ceasardressing to DIE for. Nej, jag skojar inte. Denna var precis lika god som originalet, men betydligt enklare utan mixer och “udda” ingredienser jag sällan har hemma (jämför med det här receptet så förstår du). Prova!? Du kommer inte ångra dig.

snabb ceasardressing

Snabb ceasardressing

Ingredienser:

  • 1 dl majonäs
  • 1,5 dl riven parmesanost
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 2 msk citronsaft (kan bytas mot vatten, det gjorde jag i brist på citron)
  • salt & peppar

Gör så här:

  1. Riv parmesanost och vitlök.
  2. Blanda med majonäs och pressad citron.
  3. Smaka av med salt och peppar.

snabb ceasardressing

Fantastiskt gott! Och fint ihop med kyckling, romansallad, knaperstekta haricot verts mm..

..OCH extra mycket av snabb ceasardressing förstås. Min lyxlunch igår, din idag eller framöver? Jag kommer leva på denna genialiska dressing i sommar, TACK Frida (hett följtips här för dig som inte redan gör) och kram kära läsare! /A

Fler matidéer:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning