10 minuter för din magstyrka med 10 övningar

magstyrka

MAGPASSss🔥’a 10 minuter och 10 övningar till dig med coach Jonna!?

Mmm, magstyrka är alltid bra att ha och tjejen vid min sida är tuff, men du kommer inte ångra dig. Tror du har koll på hur viktig din bål är i typ ALLT du gör, så vi går rakt på träningen. Följ oss och läs mer i texten:

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den här på Instagram.

10 minuters magstyrka med 10 övningar

  1. Statisk planka
  2. Corecykel
  3. Benpaddling
  4. Mountain climber
  5. Bensax
  6. Häldutt
  7. Sidoplanka
  8. Russian twist
  9. Planka med höftdipp
  10. Vandrande planka

Hur?

Välj enstaka övningar till din träning eller som oss: jobba 45 sekunder per övning (30 sekunder/sida i nr 7) med 15 sekunders vila/byte mellan varje = 10 minuters effektivt magpass. Alternativt flera varv om du vill..

..aj. Men välbehövligt för mig som har tendens att skippa specifik magstyrka och framför allt roligare att köra ihop, här vårt midsommarpass. Jag är så stolt över Jonna som själv går till gymmet för att springa och köra styrka, men när jag kan hakar jag på.

Hoppas något att snappa upp och prova för dig med, kram! /Anna & Jonna

Fler pass med magstyrka för dig som önskar:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.