Sports Fashion News

Känsla, snygga bilder, film, storytelling, inspirerande miljöer och ambassadörer – Sports Fashion är hett.

Så gott som alla klädföretag har sin egen sportkollektion och jobbar allt mer kreativt för att sticka ut och bygga sitt varumärke. Under veckan har jag fått några pressmail från bl.a. från J.Lindeberg, Casall och Reebok som ger exempel på detta.

J.Lindeberg Active Collection /annalissjanis.se

På bilderna ovan J.Lindebergs nylanserade Activewear Collection med en komplett garderob för den aktiva livsstilen. Stilrent och tidlösa plagg som matchar J.Lindebergs övriga stil. Här är kampanjbilderna fotade under test av skidstjärnorna Sverre Liljequiest och Mattias Hargin i Zermatts vackra bergskedjor. Snygga kläder, men framför allt ”härlig löpkänsla” är tanken bilderna ger mig.

J.Lindeberg kombinerar här deras mode-DNA med deras expertis inom sportkläder. Exklusivt utvalda högpresterande material och perfekt konstruktion gör det optimala träningsplagget. I kollektionen hittar man ett välkurerat sortiment av bland annat löpar-, vandrings-, cykel- och gymplagg.

Kollektionen finns ute i butik nu.

Casall_SS16_BRA

Ett av nyckelplaggen i Casalls ss16-kollektion är nya sport-bh:n Glaring. En bh av 80% polyamid, 20% elastan, utvecklad för bästa passform och komfort. Jag har själv en Sculpture Sports Bra från Casall som både ger bra stöd och smickrande siluett. Det här ser ut att vara en vidareutveckling av den i fina färger av chia pink, thunder och black.

Pris: 499 kr.

Ibland är enkelt snyggast tycker jag. Härligt ljus och känsla i bilden där nyansen i sport-bh:n fångas upp fint, matchande med solnedgången.

Reebok Nordic lanserar en kampanj med budskapet ”Be More Human” – om den konstanta förändringen i livet. Här är fokus är att lyfta starka, lokala ambassadörer i en serie korta dokumentärfilmer. Först ut är svenska fightern Madeleine Vall som 2014 fick mardrömsbeskedet att ”ett slag till mot huvudet kan leda till döden”.

Filmerna handlar om strävan efter att bli sitt bästa jag – både fysiskt, psykiskt och socialt. Om livets med- och motgångar, hur man ger upp det man älskar mest och går vidare i livet, mot alla odds. Starkt och inspirerande.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras