Lucia 2018 – från rusch till landning

Hej från ett suddigt mig och min klara stjärngosse!

Som jag skrev på Instagram – bilden från i torsdags illustrerar min tillvaro och känsla rätt bra just nu. Dels var det ett jädrans pådrag att hitta en såndan där strut. Jag for runt i massor av butiker (suddig virvelvind) och Jonas fick efterlysa på Instagram innan vi hittade en på Åhlens vid Odenplan. Och så tiden som rusar fram, så att jag knappt hinner med (suddig vind där med). Barnen som växer och allt mer hittar sina egna vägar, men där speciella dagar som t.ex. Lucia för oss samman. Ger reflektion och fokus på det som betyder mest – som stjärngossen och hans syskon!

Lucia 2018 – från rusch till landning

I år var det ”bara” Hampus av barnen som hade framträdande. Inga foton därifrån p.g.a. skolans reglar och respekt för de som inte vill synas i sociala medier, men föreställ dig så vackert att ögonen tåras. Jag blir alltid blödig och nostalgisk såna här speciella tillställningar och högtidsdagar. Tänker på hur lyckligt lottad jag är. Dessutom på hur barnen känner en dag som denna, nervösa och stolta över att visa upp det de övat inför för sina närmaste. Den inlevelsen gör mig ännu mer rörd och känslosam.
Men det är inte alltid jag hinner känna efter. I år känns det som jag har tagit mig vatten över huvudet med alla arbetsuppgifter och familjeaktiviteter, men jag försöker att ta en dag i taget. Och då och då landar jag för att andas, som där i aulan. Och igår..

SportHälsa anordnade ett yogaevent för sina läsare och samarbetspartners på The Lobby i Stockholm. Jag var där och fotade, men kunde även hoppa in på stora delar av passet. Så lugn och skön start på dagen och roligt att återse flera vänner.

Karin ”Fitness och hälsa” Axelsson.

Lillemor, som arrangerade eventet för SportHälsa och ledde det sköna flödet.

SportHälsa-läsare och mina bloggläsare, som Malin här till vänster. Så roligt att hon kom och var med under sin Stockholmshelg och pratade lite efteråt. Jag blir alltid lika glad av att träffa er som läser bloggen i ”verkligheten”. Vänjer mig aldrig vid att det faktiskt är riktiga människor på andra sidan skärmen.

Bästa Milla kom.

Och även om mycket jobb väntade hemma i datorn fick jag med mig så mycket mer värdefullt.

Sköna moves, kramar och snack med vänner, nybryggt kaffe, frukost och tänkvärdheter. ”Glädje, balans, energi – upprepa de här orden för dig själv några gånger och ta med orden under dagen…” avslutade Lillemor passet med. Och ja, jag tror minsann det satte sig i mitt undermedvetna, för resten av dagen flöt på glatt och harmoniskt.
Även idag börjar jag med yoga, innan fotbollsmatcher och fix på hemmaplan. Bara en vecka kvar till jul i Jorm, då ska jag djupandas i två veckor.
KRAM och hoppas du får en härlig helg! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras