FILM: 7 favoriter för överkroppen – pass på SATS Åre

Hej från SATS i Åre!

Du som läst bloggen ett tag minns kanske att jag hyllat det här gymmet tidigare? Ljuset, stora fönster med utsikt över fjällen och Åresjön. Dessutom fria ytor och all utrustning du kan önska dig, bara den lilla detaljen. Fler bilder från sist jag tränade här hittar du i det här inlägget. Lustigt nog träning för överkroppen med ryggfokus då också, men så är det också baksidan jag ofta prioriterar när jag tränar.

Det är fullt upp med förberedelserna inför Workout Åre. Igår kväll rekade jag och Brian inför vårt Mudmaniapass, packade klart 550 goodibags, såg över schemat m.m. Mycket jobb, men väldigt roligt sådant. Jag älskar verkligen utmaningen att vara med och sy ihop olika projekt, stora som små. Workout Åre är en mega-apparat som jag aldrig skulle fixat själv, men jag lär mig av grabbarna och de mindre fortsätter jag skapa.

Som veckans träningsfilm! Igår morse startade jag och Brian med ett pass på gymmet. Eftersom vi var nästan ensamma på gymmet – ett perfekt tillfälle att fånga allt i en film. Inspiration till din fredagsfys eller en annan dag?

7 övningsfavoriter – träning för överkroppen på SATS Åre

  1. Pull-ups
  2. Hög rodd + omvända flyes i TRX
  3. Botten-upp-press med kettlebell
  4. Låg rodd
  5. Overhead squat i TRX
  6. Smala armhävningar (+ hunden med twist)
  7. Hängande benuppdrag

Upplägg: Kör förslagsvis 2 övningar i superset med varandra och 10 repetitioner per övning/sida.

KRAM och hoppas du får en fin fredag! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras