Allt mellan skolstart och lyxevent – helgen ur mobilen #106

Veckan då ”allt” drog igång.

Skolorna, barnens träningar och tänka sig – ett spontant lyxevent. Sistnämnda har inte duggat tätt på sistone, i och med corona, så nu var det riktigt roligt att få mingla med vänner, andra bloggare och pressfolk, kika på nyheter och äta goda grejer. Det är mer en regel än undantag att det bjuds på något som lyfter helhetsupplevelsen av varumärket som visas upp. Och jag har längtat massor efter mina vänner, vilket var det som lockade dit mig mest. Mer om det och annat som hänt sen sist berättar jag här.

Allt mellan skolstart och lyxevent – helgen ur mobilen #106

  • Skolstart. Som sagt, i onsdags för mina 4. Vilket även innebär ”jobbfrihet”, haha. Hittills har jag bollat arbetsuppgifter med aktiviteter ihop med sommarlovsbarnen vilket är en fin mix, men även jobbig ibland. Dessutom är det skön för oss alla att komma in i mer rutiner igen, även om det är trötta ungar som landar i soffan om kvällarna. Ja, jag är inte mycket piggare själv.
  • Storkok. Jamen, lite mer struktur på matlagningen har jag också försökt få, det underlättar. Och det är helt galet hur mycket storkillarna äter, ibland t.om. gårdagens middag till frukost. Är det något jag kommer behöva spara pengar till som singelmamma framöver är det MAT.
  • Svett. Det varma vädret har fortsatt här i Stockholm och det är inte bara vid träningen jag svettas som en galning. Ibland får jag ta en dusch igen mot kvällen eftersom minsta lilla promenad eller bara hemmahäng får mig att koka. Får försöka minnas det här om någon månad eller så.
  • Lyxevent. Efter jobbet i onsdags fick jag en spontan inbjudan till en releasemiddag av det vegansk sminkmärket Pretty Vulgar på Pas d’Art. Väldigt fina produkter som jag ser fram emot att testa och en väldigt läcker pastamiddag, med crème brulee till efterrätt. Spana in fler bilder hos Derin som var min kvälls dejt, ja – och Martina som både jobbade vid eventet och gjorde oss sällskap. Två av mina bästa vänner, god mat och en spännande lansering – du förstår att jag kallar det lyx va?
  • Träning? Jo, under veckan har jag både kört ett crossfitpass, tre löprundor och två styrkepass. Gårdagen blev därför en välbehövlig vilodag med bad på Lidingö och fix här hemma.

Det var lite av min helg, eller hela förra veckan egentligen. Hur har du haft det den senaste tiden? Något speciellt – eller vardagligt – alltid roligt om du berättar. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras