FILM: 8 pulshöjande övningar på liten yta

pulshöjande övningar

Glad och svettig!?

Vill du också bli? Jag kan tycka det är härligt med ordentligt pulshöjande övningar ibland, som liksom kickar igång både kroppen och sinnet. Maximalt endorfinframkallande, så inte konstigt att ett (eller 3) smajl lockas fram. Om än efter. Och du måste inte ut i löpspåret eller som oss – en crossfitbox. Det går utmärkt att köra pulshöjande övningar på en mindre yta, om du t.ex. tränar hemma eller ett trångt gym.

Det är speciellt med tanke på dig som tränar hemma i rådande tider jag skapat veckans träningsfilm. Ett pass med 8 pulshöjande övningar där du inte behöver mer redskap än din egen kropp och något stabilt att hoppa upp på. Och följer du mitt förslag på upplägg tar det bara ca 25 minuter.

25-minuterspass med 8 pulshöjande övningar på liten yta

  1. Burpees
  2. Höga knän
  3. Hälsande hunden
  4. Boxjump
  5. Skridskohopp
  6. Skorpijonen
  7. Utfallshopp
  8. Mountainclimber express

Förslag på upplägg:

Jobba 50 sekunder per övning med 10 sekunders vila /tid för byte av övning. Upprepa 3 varv ≈ 25 minuterspass.  Heja! ♥/A

Fler pulspass till dig som önskar:

Views All Time
Views All Time
140
Views Today
Views Today
4
2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras