Tonfisk. Tänk vad många ton jag ätit under mina dagar och i början av min styrktränar-”karriär” var det livsmedel nr 1. Nu blir det ganska sällan jag äter denna fisk. Visst – det är maximal högvärdig protein utan en gnutta fett, men utan goda tillbehör ganska torrt och trist (om det inte är färsk som blir gudomlig med rätt tillagning).
Idag piffade jag till min konserv-tonfisk med ägg-micrad stuvad spenat (blanda spenatstuvning med ägg och micra tills äggen stagnerat), sallad, fetaost och pumpakärnor. Helt ok hemmasnabbmat faktiskt, men i kväll får det bli något lyxigare för att fira lördag.

Anna Jonasson
Ja torrt och trist är det, men en gudagåva till kroppen =)
Din och min lunch idag var nästan exakt likadana! Mmmm, tröttnar aldrig på tonfisksallad.
Välkommen tillbaka till stan! Måste gratta igen till din insats på Öppet Spår. Grymt bra ju! Ha en fin helg nu, Anna!
Kram