Dagens lunch

kycklingsallad1 - Dagens lunch

Du har säkert sett den förr, men i en annan vinkel? Konstigt det där, men jag tycker det är lika gott varje gång: Sallad, vinegrette, kyckling och grönsaker tillagade i ugn med olivolja och massa olika kryddor, körsbärstomater, gurka, smulad fetaost, keso, avocado, pumpakärnor och oliver. Vackert!

4 Kommentarer
  1. Du är som min kollega på jobbet. Varje dag sedan jag började här har han ätit exakt likadan sallad. Varje dag. Isberg, ägg, keso, kalkon, körbärstomat och något mer. Varje dag!

    1. Haha – riktigt så extrem är jag inte så att jag äter samma sak VARJE dag, men kycklingsallad blir det ofta med viss variation 🙂

  2. Ser så gott ut. Hur marinerar och tillagar du kycklingen och vilka grönsaker rostar du. Ammar och måste tyvärr undvika mjölkprotein, kan du rekommendera något mjölkfritt alternativ till keso o kesella. Tack för en kanonbra blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.