Frisk & Stark Familj på Mythos Beach 2017 – sammandrag i bilder


Så går ännu ett Frisk & Stark Familj på Mythos Beach mot sitt slut. Ännu en gång med en varm magkänsla, som ett inre leende, hos mig. Det är en ära att vara här för 3e året i rad. Att toppa semesterkänslan lite extra för alla underbara människor, små som stora. För precis som jag berättade för dig tidigare, mår de flesta av oss som bäst av att varva all relax och god mat med rörelse. Och för den som inte kan lämna sina barn för en stunds egenträning, som vill att barnen också ska få träna och ha kul, eller som vill maxa tiden tillsammans och träna ihop, är vårt koncept perfekt.
Här kan du kika på bilder från 2015, här från 2016 och nu alltså ett sammandrag från året familjeträningsresa.

Frisk & Stark Familj på Mythos Beach 2017 – sammandrag i bilder

» Löpning. Två gånger den här veckan ledde jag löpgrupper ut till den vackra utsiktsudden vid byn Kolymbia, ca 6 km t/r till hotellet. Sista vändan var även två juniorer med vilket var extra roligt. Egentligen var passet till för bara vuxna, medan Jonas arrangerade bollspel för barnen, men de ville så gärna följa med. Och de klarade att springa rundan galant. Alla får extra superkrafter av gemenskap och optimala förhållande. Sol, lätt vind och runt 20° – så himla skönt och inte för varmt så här års.

» Bollspel. Få saker förenar barn i olika åldrar så snabbt och lätt som en boll. Ett par dagar med inledande fotbollsfys och andra spelade de bara match. Ofta flera timmar efter den anordnade träningstiden också.

» Big6. Jonas körde ett pass för vuxna med träning där 6 av kroppens 7 grundrörelser (gå, böja, pressa, dra, lyfta, rotera och fälla) användes. Även här var det barn som ville vara med istället för att spela fotboll. Alltid välkommet!

» Mini- & Maxifys. Ursprungligen funktionell fysträning på barnens nivå, men efter att flera vuxna ville vara med förra året har vi gjort det till ett pass för alla åldrar. Med mycket hopp, skutt och skratt. Precis som en fotboll är stegar perfekta redskap för kul träning. Barnen hjulade i dem, gjorde ”maxhopp”, gick krabbgång och hoppade på ett ben i stegarna. Fantastiskt med all fantasi och energi!

chokladbollshander

» Bakning av nötchokladbollar. Alla chokladsugna små bagare fick vara med, måtta ingredienser och göra några bollar var. Kladdigt med gott och roligt att göra eget lördagsgodis tyckte barnen. Godis som mättar och ger långvarig energi både till vardags och fest. Bilden är från förra året, den här gången var det dubbelt så många barn. Kul! Receptet fick de som ville ha med sig och här är det igen för dig som önskar:

Nötchokladbollar

  • Ca 100 g valfria nötter eller mandlar
  • Ca 100 g torkade urkärnade dadlar
  • 2-3 msk vatten eller kallt kaffe (till lagom konsistens)
  • Ca 2 msk kokosolja
  • 2 msk kakaopulver
  • Kokosflingor att rulla bollarna i

Gör så här:

  1. Mixa ordentligt och rulla till små bollar.
  2. Rulla i kokosflingor.
  3. Låt gärna stå i kylen i ett par timmar innan servering.
  4. Ät och njut!


» Get OUT to workOUT Family. Hela lekplatsen fylldes av barn och vuxna vid lekfull stationsträning i måndags – passet jag även avslutar veckan med.
Mitt i natten rester vi hem till Stockholm igen. Inte bästa flygtiden, men vi får sova så mycket som möjligt på planet. Dessutom är det lättare att hantera en sömnlös natt när en är påfylld med solenergi, glädje och gemenskap. Jag är otroligt nöjd och tacksam över ännu en resa med min och andra vänliga människors familjer.
Hoppas jag får möta dig vid något Frisk & Stark Familj-event framöver? Om inte vid solresa kanske i Stockholm. Ett kul event är på gång som jag berättar mer om framöver. Det är gratis och du och din familj är bjudna.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras