Poddtips: Norrlandspäron

poddtips

Till dig som vill ha ett nytt poddtips – lyssna in Norrlandspäron!

Ett poddtips till dig som också har barn och gillar verkliga livshistorier, utan filter, men även dig med ett intresse av gripande livshistorier över lag. Innan Frisk och stark familj drog igång i Åre gästade jag Jennie Lie´s grymma podd:

”Verkligheten som förälder, helt ofiltrerad i norrländsk tappning! Varje vecka bjuder en förälder på en bit ur sin verklighet. Sjukdomar, mirakel, lycka, sorg, skratt och gråt. Här får alla känna precis som de vill, det är okej!”

Tycker vi lyckades få med exakt allt i podden beskrivning, något jag kände på mig redan innan vi spelade in på ett hotellrum på Holiday Club. Det var första gången jag poddade efter mitt och Terese senaste avsnitt och innan var jag orolig att det skulle bli för känslosamt. Att jag inte skulle få fram ett ord utan bara sitta och böla en timme. Och ja, att sitta framför en mick utan min vän gjorde ont, men Jennie Lie är fantastiskt proffsig. Mjuk, förtroendeingivande och ”van vid att folk gråter” berättade hon. Grät gjorde jag, men skrattade också, plus tror jag fick fram historien om alla mina änglar.

Lyssna på avsnittet här! Om allt från att förlora 2 av mina trillingar och en vän, till tankar om käraste Jämtland och hur ödet kan trolla bort gammal bitterhet. Kram! /A

Fler läs- och poddtips inför din sommarlyssning:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras