4 tjejkompisar, 4 festligheter – helgen ur mobilen #99

Priviligerad.

Som lever i ett så vackert och stabilt land, har ett jobb, är frisk, med en frisk, älskad familj och tjejkompisar omkring mig. Ok, killar också och somliga helger mer än någonsin. Det är så typisk, först händer ”inget” på fler veckor (speciellt nu i Coronatid), sen allt. Den här har varit riktigt händelserik, full av sånt jag gillar.

4 tjejkompisar, 4 festligheter – helgen ur mobilen #99

  • Crossfit med Ewelina och gänget. En av mina ”senaste” tjejkompisar jag klickat med. Vi har jobbat ihop i 3 år, men kommit varandra närmre senaste halvåret. Ganska olika, men har väldigt kul ihop och jag älskar hennes stil. Rättfram, ärlig, utan filter. Hon lär mig mycket jag behöver mer av.
  • Allt mellan husman och Ben & Jerry´s. Helgens ärbarheter har också varit varierade. Biff med brunsås och potatis, sushi, glass och ugnsbakad lax m.m.
  • Spring för Terese. Min änglavän skulle ha fyllt 38 i fredags och många med mig firade henne med en löptur och bidrag till Cancerfonden. En förmiddag med endel tårar, men precis som mina änglabarn vill jag hålla henne vid liv genom att minnas. Även om det gör ont ibland. Och jag tänkte även att firandet av henne fortsatte med..
  • Fredags-AW på Underverket. Om du minns kontorshotellet mitt jobb hyr in sig på i ett garage? Låter kanske inte så glammigt, men är väldigt häftigt och trivsamt inrett, perfekt tillhåll för partaj. Även Derin, som tyvärr inte jobbar med oss längre (eller jo – som bloggare), hakade på vilket gjorde mig så lycklig. Älskade vän som jag saknar så mellan gångerna vi ses. Det blev en supermysig kväll med skålande och djupa snack, tills vi bestämde oss för att gå vidare till någon krog och inte kom kom in på 3 ställen p.g.a. fullt. Dessutom spöregn. Jaja, i det stora hela kul och ändå bra att komma i säng i någorlunda tid eftersom..
  • Nationaldags-Get OUT to workoOUT family lördag morgon. Milla kom till mig och körde utomhusträning för stora och små i närmaste parken. Underbart! Sol, grönska och rörelseglädje – typiskt fint sätt att fira vårt land och folkhälsan. Jag kommer visa dig mer från det och berätta om syftet, men med fokus på tjejkompisar är jag så glad att jag mött Milla. God vän och eventkollega sedan 6 år tillbaka nu.
  • Sportande? Hampus och Junior spelade fotboll både lördag och söndag, jag vilade på lördagen och sprang långpass söndag morgon. Hugo och Jonna körde eget race, plus var med på Get OUT-passet.
  • Caféjobb. Söndag eftermiddag jobbade vi i DIFs café på Hjorthagen. Kul att se att gamla färdigheter från när jag stod i receptionen på KTH-Hallen sitter kvar. Förstår alla som trivs med ett socialt serviceyrke som det, dessutom rätt vilsamt mentalt att sköta kassan, fixa och dona.

Det var min helg i det stora hela. Lyxigt att få vara nära – en mentalt – flera av mina fantastiska favoritkvinnor på så kort tid. Hur har din varit? Hoppas den för med sig energi in till nya veckan. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras