Aktuell i mama & AMP

milla_jag_rosa

En heldag på gym tar på krafterna, även om jag själv inte tränat mer än då jag visat övningar. Jag kom knappt ur tvillingarnas säng efter nattningen i går kväll, men mer av mental trötthet än fysisk. Förutom att mannen varit på resande fot i nästan 2 veckor och jag ger mycket energi till mina träningskunder, har jag och Milla ett spännande projekt som kräver hjärnarbete. Men det är väldigt roligt. Känns mer som lek än jobb.

Senare idag ska vi fortsätta, men resultatet får du vänta på ännu ett tag. Kan dock lova att det kan ge inspiration till din träning.

mama_2015

Något som är aktuellt redan idag är en artikeln i senaste numret av mama, där jag är med och berättar om min diastas. Jag vet att mörkertalet med kvinnor som lider av samma skada är stort och att många nekas hjälp, därför berättar jag gärna öppet om mitt problem. Nu, efter snart 4 år, har jag blivit kallad till en sjukgymnast på SÖS som är specialiserad på mammamagar. Alla läkare jag träffat (vilket är många) samt Katarina Wognerud, den mest kunniga jag känner om mammamagar, har sagt att det inte går att träna ihop en så bred diastas som min. Ändå är det en sjukgymnast jag skickas till. Nåväl. Det kan ju vara intressant att se hur de jobbar.

Fortsättning följer och mer om detta har jag skrivit här och här.

mama_15Och bilderna blev ju roliga. Älskar dem av mina ostylade barn, direkt från skola och förskola till Scandic Grand Central. Bilderna speglar min familj så bra. Stökig, glad och sex starka viljor. (Den sjätte satt i rummet intill och ville inte gärna vara med på bild).

amp40_4

Sist av aktualiteterna är lansering av Atheletic Movement Performance – AMPJag testade och skrev om konceptet redan i höstas, framtaget av min grymme PT Erik Börjesson och Linus Johansson. Båda har ett holistiskt tänkande och använder funktionella övningar som tar dig tillbaka till grunderna, som bygger en stark, explosiv, rörlig och balanserad kropp.

amp40_jagamp40_erik

I AMP kombineras rörlighetsträning, gymnastik och utmanande styrkeövningar. Alla kan arbeta efter sina egna förutsättningar med tydliga progressioner för att nå sin högsta atletiska potential under 40 aktiva minutrar. Perfekt upplägg för effektiv och rolig gruppträning och Small Group PT.

Nu är anmälan till att utbilda dig till en Athletic Movement Performance® Instructor21 mars kan du få en grundutbildning tillsammans med Erik och Linus för att sedan prenumerera på konceptet och hela tiden få nya förändringar till passet. Bra heltäckande träning till dig själv/dina träningskunder som underlättar planeringsarbetet.

Jag kommer själv att gå utbildningen för att få inspiration till mina klienter. Många hinner inte träna mer än 1-2 gånger i veckan och då är den här typen av komplett träning kanon. Grymt för mig som vill ge mina kunder bästa och varierad träning. 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras