Reebok ss16 rockar mönster

Något av det roligaste med träningskläder är att hur galet som helst är ok. Starka färger ger energi och glädje – saker som boostar träningen. Mönster är också ett sätt att sätta prägel på kläderna, förmedla budskap och passa in i olika situationer, något som Reebok verkligen tagit fasta på i sina senaste kollektioner – här från senaste pressvisningen för summer/spring 2016 (ss16).

reebok_ss16

Riktiga sprakande färgbomber som får mig att tänka ”cirkus”. Att jonglera, svinga i ringar och springa runt med clownnäsa är ju inte långt från vad vi gör på gymmet, i alla fall lika fysiskt och kul. Dock väljer jag själv gärna att kombinera med en lugnare kontrastfärg, t.ex. det vita vi ser i bakgrunden.

Levande och färgsprakande både i crossfitboxen, löpspåret, dansstudion och på stan. Snyggt Reebok!

getouttoworkout_reeb

Reebok får mig annars alltid att tänka tillbaka på min och Millas outfit vid vårt första Get OUT to workOUT-pass i Humlegården våren 2014. Märket sponsrade eventet med redskap och kläder som bidrog till lika mycket glädje, färg och träningsfest som nyheterna kommer göra.

När jag ser bilden av oss längtar jag ännu mer till nästa vecka då min och Millas familj ska köra Frisk & Stark Familj med bl.a. Get OUT to workOUT Family på Mythos Beach. Träningskläder, ett par gummiband och fallskärmar att springa med från Reebok ska packas och nedräkningen har börjat.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras