Ser fram (och tillbaka) mot Workout Åre

Workout Åre alltså.

Tillsammans med våra egna Frisk & Stark Familj och Hälso- och Träningsweekend Sälen det träningsevent jag gillar bäst, så jag rekommenderar det varmt. Nu är jag bokad och längtar ännu mer till maj. Månaden då även min vän Kattis reser ner från Östersund för vår traditionella tjejhelg med tid att prata ikapp, shopping och mysmiddag. Tvillingarna fyller 5 år och min skoltermin på Nackademin avslutas, något jag vill fira där i Åre. En repris på förra årets lyxhelg ihop med Jonas, även om han den här gången reser dit ihop med Sportsclub Education-gänget.
aresjon

En liten detalj bara – jag har inget boende klart. Om jag inte sover på soffan hos Jonas och hans kollega Staffan. Det löser sin nog, men alla tips på boende i Åre är välkomna!

Jag har varit på Workout Åre fyra gånger tidigare och samtliga fyller mig med bubblande minnen av glädje, gemenskap och endorfiner. Ett konvent där flera av landets grymmaste instruktörer och föreläsare samlas, många av dem mina vänner, för att sprida sin passion vidare till likasinnade. Varma, inspirerande personer i en miljö där varje andetag och blick ut genom fönstret är hälsa. Frisk luft och avstressande Jämtlandsfjäll som egentligen är tillräckliga i sig för att må som en gud, men som får extra energi den där helgen i maj.

Länkar till mina tidigare konvent

♥ Workout Åre 2010

♥ Workout Åre 2012, dag 1dag 2dag 3

♥ Workout Åre 2014

♥ Workout Åre 2015

Workout Åre - Anna Lissjanis

Lite för sent bokade jag in mig på passen, men hoppas kunna byta till mig en biljett till toppturen. Den har ibland blivit inställd p.g.a. dålig sikt, men nu håller jag tummarna för en lika fin tur som 2012.

Mina bokade pass 2016:

  • ”Vinyasa yoga hip” – Magnus Ringberg
  • ”Create Space – Yoga som redskap och förhållningssätt för hållbar hälsa” – föreläsning med Yogobe-Peter Monteau
  • ”Efter mammamage” – Katarina Woxnerud
  • ”Vad kommer att krävas av framtidens träningsföretag” – föreläsning med Brian van den Brink
  • ”Same same but different” – spinning med Elin Wennman
  • ”Tarmbiotan” – föreläsning med Kristina Andersson
  • ”SOMA MIND®” – Cecilia Gustavsson

Ses vi där? Eller är du sugen på att vara med? Här hittar du mer information, schema och bokning.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras