TBT: Frisk & Stark Familj i Kroatien


Godmorgon från Stockholm! Som jag skrev igår – sorgligt att lämna en plats, personer och tillvaro du förälskat dig i, men samtidigt skönt att komma hem. Och inte bara det – med en hel sommar framför oss. Perfekt upplägg att resa utomlands i början av sommaren för att spendera resten i Sverige tycker jag. Att stilla sol-begäret en aning och ladda upp med energi inför de sista arbetsveckorna, även om jag jobbat en hel del i Kroatien också.
Idag är det tryckning av nya SportHälsa så jag har skrivit artiklar på hotellrummet, men framför allt arrangerat Frisk & Stark Familj. Passande en throw back Thursday gör jag en återblick med bilder från veckan som gått.

TBT – Frisk & Stark Familj i Kroatien


» Yoga. Jag och Milla ledde ett varsitt pass där nåder vuxna och barn var välkomna. Tyvärr blåste det så mycket när jag höll mitt pass att mattan lyfte varje gång jag gick runt bland deltagarna och jag fick skrika för att överrösta stormen. Men solen värmde skönt och havet – bara en blick över det turkosa vattnet ger yoga för själen.

» Mini- & Maxifys. Fysövningar för stora med bland annat hopp över häckar, i stegar, löpning med resistans band och annat höll vi i 3 gånger. En film med delar från passet kan du se här, kanon att köra själv hemma med kidsen.
» Big- & Small 6. Träning av kroppens sex grundrörelser höll Jonas för deltagarna i gymmet.

» Bakning av hälsosamma chokladbollar. Polly, en av Apollos maskotar, hängde med mig, Milla och ett 20-tal små bagare. Barnen fick hjälpa till att måtta ingredienser och rulla några bollar var. Som vanligt var några av barnen skeptiska – ”kan chokladbollar verkligen vara goda utan socker?” Och som vanligt åt de glatt upp resultatet. Receptet hittar du i det här inlägget, men det går även bra att höfta med ingredienserna du ser på bilden.

» Mountain Kids. Två arrangerade vändor och två gånger utan deltagare promenerade vi upp till de tre korsen. Fantastiskt att ha en så vacker utsikt bara ett par kilometers vandring från hotellet, att kunna ta med barn från 3-4 år på en sådant äventyr.

Som vanligt ser jag tillbaka på vår resa med ett leende på läpparna, full av tacksamhet. Jag och Milla är så glada och stolta att få resa ut i världen och sprida vårt Frisk & Stark Familj-koncept. Att Apollo också ser behovet av att få in mer gemensam rörelse och hälsa för hela familjen under sin solsemester. På den här resa – att vi fick hoppa in och hjälpa till att ge resenärerna det lilla extra i form av glädje och njutning, utöver allt härligt badande, lek, god mat och shopping som finns kring Romana Beach Resort.
TACK alla fantastiska deltagare, min bästa partner och vän Milla med familj och Apollo Sverige för en strålande vecka!

2 kommentarer
  1. Oj, blir såååå sugen på att åka till Kroatien! Vi var där ifjol, på ön Barc utanför Split. en härlig vecka i juni med passligt varmt, sol och bad. Hela familjen njöt, främst av den korta flygresan. Snyggt, städigt, rent och god mat! Jag blev förälskad.
    Trevlig midsommar!

    1. Daniela – då var ni i samma trakter som oss. Håller med om allt du skriver – jättebra på alla sätt.
      Tack detsamma!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras