Träningsresa med din familj till Kreta – Frisk och stark familj med Ving 2022

träningsresa frisk och stark familj

Det började som en vision om..

..”ett event med träning, rörlig lek och workshops för både vuxna och barn – tillsammans.” Barn älskar ju att vara med och göra samma sak som sina förebilder, det bygger gemenskap i familjen och är en viktig grund för hälsa i framtiden, fysiskt som psykiskt. Dessutom förhöjer rörelse njutningen på allt annat runtomkring. Även om det är svårare att leva på samma sätt i vardagen som en weekend eller semesterresa, kan en träningsresa ge ny energi och inspiration att ta med till det ”verkliga” livet där hemma.

träningsresa

En drömsemester enligt mig får gärna innehålla både tid med min familj och/eller vänner, avkoppling, god mat, miljöombyte och träning. Saker och personer jag älskar, mår bra av och tycker är kul, men kanske inte får plats med under arbetsveckorna. I alla fall inte samtidigt.

Stillasittande och stress är några av våra största hälsobovar i alla åldrar, men båda kan vi motverka utan piller eller ”hokuspokus” – med fysisk aktivitet. Och precis som vi inte slutar borsta tänderna bara för att vi har semester är det bra att fortsätta röra på kroppen, däremot kan det vara bra att sänka kraven om du lever ett pressat liv i vardagen. Att prioritera avkoppling högt och röra dig av lust mer än mot resultat. Och att göra det tillsammans med dom du tycker om i en härlig miljö – syftet med konceptet Frisk & Stark Familj – är verkligen pricken över i enligt mig. Håller du med?

träningsresa

2014 höll Milla och jag vårt första Frisk och stark-event på Wenngarn Sportcenter och sedan dess har vi arrangerat konceptet ett flertal gånger i bl.a. Rhodos, Turkiet, Gran Canaria, Kroatien, Åre och snart – Ocean Beach Club på Kreta.

träningsresa

Träningsresa för hela familjen på Ocean Beach Club Kreta

Vi är enormt glada att ännu en gång erbjud dig och din familj en träningsresa full av rörelseglädje med Frisk och Stark Familj, den här gången alltså på Vings fina hotell Ocean Beach Club på Kreta 9-16 juni 2022.

”Vid en av Kretas bästa stränder hittar du Ocean Beach Club, ett perfekt hotell för hela familjen där dagarna är fulla av aktiviteter och kvällarna präglas av Minidisco och show av hotellet showteam.”

träningsresa

Frisk och stark familj på Kreta

» Vad: Din familj kommer att få en massa kravlös och rolig rörelse, inspiration och konkreta tips ni även kan ta med er hem efter resan. Frisk och Stark familj jobbar för att så ett frö för framtiden, för mer energi till dig i vardagen och långsiktigt – en förbättrad folkhälsa.

Veckan kommer bl.a. att innehålla mini- och maxifys, bollspel, yoga och cirkelträning för barn och vuxna. Vi kommer också anordna roliga workshops, en där vi gör nyttigt lördagsgodis och även en som vi kallar Big & Small 6. Här går vi igenom och tränar våra naturliga (och många gånger bortglömda) grundrörelser.

» När: 9-16 juni 2022

» Var: Ocean Beach Club

» Pris: från 10.550:-vuxen, 5.995:- ungdom (12-18 år) 4.595:- barn (3-11 år).

» Ingår:

 • Aktiviteter för hela familjen
 • Ett av Greklands bästa familjehotell
 • Anpassad träning för alla
 • Klimatkompenserad flygresa
 • Del i 2-rums Club House Suite
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Bagage
 • Veckoprogram

» Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Något att längta efter redan nu…  jag hoppas vi ses. Läs mer och boka här hos Ving. Varm kram! /A

2 kommentarer
  1. Tråkigt med seperationen, men ja precis! Vi har haft flera ensamstående föräldrar på våra resor som konstaterat samma sak. Verkligen kanon med ”draghjälp” och träning som både vuxna och barn har glädje av. Hoppas vi ses! <3

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras