10 saker du kaaanske inte visste om mig?

10 saker du kaaanske inte visste om mig?

Jag har..

1. ..gjort EN Svensk Klassiker. Och gett ut EN barnbok, men Klassikern är min största idrottsmerit gällande satsning, resultat och lärdom – fysiskt som mentalt (fler lär det knappast bli 😉

2. ..haft TVÅ riktigt långa förhållanden. Första (ca 3 år) tog mig till Stockholm, andra (ca 17 år) gav mig/oss 4 barn + 2 änglaungar. Tack tack.

3. ..erfarenhet av TRE djupa livsdippar: tonårskris med självdestruktivitet, av att förlora 2 barn, att behöva splittra min familj. Samtliga slitiga perioder, men (klyschornas klyschor) som gjort mig mentalt stark (ja, betydligt mer än Klassikern) och med tiden lett till något bra. Gett insikt och lärt mig hantera mindre motgångar lättare.

4. ..examen i FYRA längre utbildningar: Multimediadesign på Karlstads Universitet, Personlig Tränare vid Personal Training School, till Elekio PT, samt Marknadskommunikatör i sociala medier på Nackademin.

5. ..bott i FEM länder (för vi räknar väl landskap?) – i Skåne, Jämtland, Värmland, England, Uppland (7 platser i Sthlm).

Jag och alla barn fotas till SATS reklam 2012.

6. ..fött SEX barn och varit gravid 3 gånger. Först trillingar, sen ett barn och sist tvillingar. (Två av dom är alltså änglaungar sen 16 år tillbaka och nu har jag adopterat 2 kattungar).

Graverade tallrikar kom inte med här, men några av alla minnen från loppen jag varit med i.

7. ..löptränat sen jag var SJU år, med start under barmarkssäsongen inför vinterns längdsskidlopp ihop med Jormvattnets IF och vänner.

8. ..sysslar med ÅTTA träningsformer just nu: löpning, crossfit, styrketräning, yoga, längdskidåkning, utförsåkning, skridskor och pingis (alltså med barnen ibland :).

9. ..jobbat NIO år på gym. Metropolis på Birgerjarlsgatan, KTH-Hallen (idag Nordic Wellness), på tjejgymmet Rosa Skrot, med egen verksamhet i Chefshuset på Östermalm. Efter det blev jag anställd som chefredaktör på SportHälsa och tränar enbart enstaka klienter utomhus/online + vid event.

10. ..arrangerat TIO träningsevent med mitt och Millas koncept Frisk och stark familj i Sverige och utomlands: på Wenngarn utanför Stockholm, 4 ggr till Mythos Beach, 1 till Gran Canaria, 1 till Kaya Side i Turkiet, 1 gång till Kroatien och 2 gånger på Holiday Club Åre (och snart även Kreta. Längtar och hoppas du vill/kan hänga med).

Egentligen skulle vi bara lista 5 saker enligt uppdraget som cirkulerar på Instagram, men jag har alltid haft svårt att fatta mig kort, därav 10. Tack för utmaningen @letsgoexplore.lisa och du som läser – skriv gärna din egen lista (med 5 eller hur många saker du vill) och tagga/länka till mig, vore så roligt att läsa. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras